Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри в предаването Плюс Минус по

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВицепремиерът Красимир Каракачанов разкри в предаването Плюс Минус по
Коментари Харесай

Каракачанов: Като падне голям сняг кого пращаме? Депутати, аптекари или военни?

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри в предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия " какво мисли за настояването на Веселин Марешки, да се наложи мораториум върху военните покупко-продажби.

" Елементарен популизъм. Много обикновен, с който се търсят някакви политически дивиденти. Всъщност, аз това бих нарекъл хибридна офанзива против българската национална сигурност. И нищо чудно да е външна. Защото същата тази партия пропагандира да излизаме от НАТО, в този момент да се разоръжаваме. Защото би трябвало да си доста необразован да не си направиш труда да провериш, че постоянно след някаква рецесия, била тя политическа в Европа, или икономическа, следват напрежения в света и спорове. И какво оферират въпросните господа? Да спрем да се модернизираме, на процедура да саботираме способността на армията да пази страната ни, с цел да можем какво? Да спечелим някой глас на изборите. Тези планове няма по какъв начин да бъдат отсрочени. Тя и Корнелия Нинова развиваше такива теории. Целта е ясна - дайте да кажем, че сме доста загрижени, да вземем парите от армията. Утре ще кажем - дайте да вземем парите от полицията или от нещо друго, да ги дадем някъде другаде. С оглед на обстановката да оставим страната без сигурност? Видяхте 2009 година какво се случи в един район, който е покрай нас - Близкия Изток. Тези хора дето приказват тези нелепости или са тотално необразовани, или знаят защо става дума и тотално лъжат хората. Първо, по какъв начин можеш да развалиш договорката със самолетите, като ти към този момент си ги превел тези пари. Какво да развалиш? Второ, и корабите, и бронираните машини, са две покупко-продажби, които още са в стадий, в който не сме почнали договарянията. Плащанията са откакто сключиш контракта, а ние сме надалеч от сключването им. Много обикновен популизъм е, че тези пари можеш да ги пренасочиш в стопанската система. Ами и двата плана ще бъдат осъществени в България. Фирмата предлага и двата кораба да бъдат строени в България, тъй че ще бъдат за заплати на българи. Бронираната машина ще бъде сглобявана тука.

Като след снеговалеж има блокирани села кого пращаме там - депутатите ли пращаме, аптекарите ли пращаме, компании, които са в  Народното събрание ли пращаме, или пращаме армията? Пращаме армията. С какво я пращаме обаче? С техника от преди 40 години ", сподели той. 

Той разкри и какво се е коментирало на конференцията на военните министри на страните членки от НАТО, която се организира през вчерашния ден. " Срещата бе за ковид и бе онлайн. Коментирахме по какъв начин и какви ограничения са взети от членките на Алианса, с цел да не се допусне тази пандемия да се отрази на качествата на въоръжените сили. Рисковете са нуждата хората да бъдат изолирани, заплахата доста хора всеобщо да бъдат поставяни под карантина или да бъдат съществено заболели в лечебни заведения, икономическите проблеми. Ясно е, че тази рецесия като почне да отшумява главният проблем ще е стопански и бюджетът за поддържане на военните сили. Обединихме се, че битката с ковид не би трябвало да бъде за сметка на сигурността. Самолетът, който ще дойде с помощта от Китай, се употребява по линия на НАТО за нашите контингенти зад граница. Някои от участниците загатнаха Русия и Китай като свързани с дезинформация. Тези, които го загатнаха, може би имат информация за такива дейности на личната им територия ", сподели той.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР